Despre noi

Who we are?

T-Klima

T-Klima este un brand specializat in solutii, sisteme si aparate de climatizare

Pentru a satisface standardele clientilor nostri ne bazam pe calitatea superioara a produselor distribuite, pe o echipa de suport tehnic profesionista, un service extrem de competent si nu in ultimul rand reteaua de distributie si parteneri. Consideram ca focusarea activitatii pe satisfacerea clientilor reprezinta cea mai eficienta metoda de promovare a produselor si serviciilor comercializate de T-Klima sau de catre dealerii sai.

Aparatele de aer conditionat T-Klima se remarca prin trei principii de utilizare care le definesc: tehnologie superioara, durabilitate si fiablilitate. Printre functionalitatile pe care le prezinta produsele noastre evidentiem: Inverter, Filtre Performante, Afisaj Electronic, Timer, Led Display. Incercam sa oferim ditribuitorilor nostri avantaje care sa ii ajute in eforturile acestora de a comercializa produsele T-Klima la un nivel superior de calitate.

Tehnologiile T-Klima

Printre noile directii pe care le abordam in ultima perioada regasim: conservarea energiei, functionarea ecologica, protectia mediului etc.

This site uses cookies. Continue browsing means you agree on using these cookies. Details Accept